Be cenzūros! Danilovas atvirai prisipažino, ką darytų, jei susitiktų su Putinu  ()

Danilovas prisipažino, ką darytų, jei susitiktų su Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš metus Putinas įsakė Rusijos kariuomenei įsiveržti į Ukrainą. Tuo pačiu jis tikėjosi per 2–3 dienas pasiekti Kyjivą, tačiau realybė pasirodė ne tokia, kokią įsivaizdavo Rusijos diktatorius.

Apie tai ir dar daugiau interviu „RBC-Ukraina“ kalbėjo Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

Danilovas prisiminė, kad 1997 metais Ukraina ir Rusijos Federacija pasirašė „didelę sutartį“, pagal kurią Maskva pripažino sienas. Tačiau Putinui atėjus į valdžią Kremlius pamiršo apie šios sutarties egzistavimą. Štai kodėl nėra prasmės pasirašyti susitarimo su Rusijos Federacija, kai valdžioje yra Putinas.

Šiuo metu Kyjivas su Maskva gali kalbėtis tik dėl Putino kariuomenės padarytos žalos atlyginimo. Tačiau taip pat nereikėtų pamiršti, kad karo Ukrainoje metu Putinas nužudė 500 vaikų, o jų gyvybės nebegali būti grąžintos. O kiek dar vaikų neteko vienos ar kitos galūnės dėl Rusijos Federacijos diktatoriaus kaltės. Danilovas prisipažino, kad asmeniškai tiesiog pasmaugtų „šį padarą“.

 

Visi rusai, esantys svetimoje žemėje, turi būti persekiojami ir žudomi. Su jais nėra ko derėtis. Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus teigimu, už grotų turėtų būti visi Ukrainoje žiaurumus įvykdę pilotai, vadai ir kariai.

Danilovas sakė, kad Rusijos Federacija yra dirbtinis darinys, nes čečėną ar dagestanietį sunku pavadinti rusu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(0)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: