Britų žvalgyba skelbia kokias „ginklais“ Rusijos kariai priversti šturmuoti betoninius įtvirtinimus  ()

Pasak Jungtinės Karalystės gynybos ministerijos, Rusijos vadovybė primygtinai reikalauja puolamųjų pėstininkų veiksmų, todėl daugėja artimų kovų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariams įsakyta šaunamaisiais ginklais ir pėstininkų kastuvais šturmuoti betoninius Ukrainos gynybos pajėgų įtvirtinimus. Šią informaciją britų karinė žvalgyba paskelbė kovo 5 d.

JK kariškiai pažymi, kad kastuvą MPL-50, kurio konstrukcija mažai pasikeitė nuo 1869 m., Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos ir toliau naudoja kaip ginklą.

Gynybos ministerija įsitikinusi, kad rusų panaudoti pėstininkų kastuvai byloja apie kovinių operacijų brutalumą ir žemas technologijas. JK kariškiai taip pat citavo vieno iš Rusijos mobilizuoto kario žodžius, kuris pareiškė, kad jis „nėra fiziškai ir moraliai pasirengęs“ panaudoti tokio tipo artimojo ginklo ginklus.

 

JK gynybos ministerijos žvalgyba praneša, kad tai rodo, kad Ukrainoje padaugėjo artimųjų kovų. Žvalgyba mano, kad tai yra Rusijos vadovybės puolimo veiksmų, daugiausia sudarytų iš pėstininkų su mažesne artilerijos ugnies parama, rezultatas, nes Rusijai baigiasi amunicija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()