[ŽT] Ukraina tiesiog sprogo, tokios reakcijos dar nėra buvę! (Video, foto)  ()

Sportininkai masiškai prisijungė prie akcijos žuvusio didvyrio atminimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos sportininkus, kaip ir visus šalies piliečius, šokiravo kovo 6 d. pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Rusijos įsibrovėlių įvykdyta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kario egzekucija dėl žodžių „Šlovė Ukrainai!“. Sportininkai masiškai prisijungė prie akcijos žuvusio didvyrio atminimui.

Futbolininkai, tenisininkai, biatlonininkai, boksininkai, gimnastai ir kitų sporto šakų atstovai savo socialinių tinklų puslapiuose pradėjo platinti menininko Nikitos Titovo nuotrauką su užrašu juodame fone „Šlovė didvyriams!“, taip pat kitas patriotines nuotraukas juodame fone.

Savo reakcijomis pasidalino tenisininkės Elina Svitolina ir Marta Kostiuk, „Chelsea“ futbolininkas Michailas Mudrikas, legendinis vartininkas Andrius Piatovas, biatlonininkas Dmitrijus Pidručnyj, boksininkas Oleksandras Zachožij, Oleksandras Usykas ir kiti.

 

Daugelis sportininkų pakartojo prezidento Volodymyro Zelenskio žodžius iš jo vakarinio kreipimosi. Šalies vadovas emocingai reagavo į dar vieną teroristinės šalies karo nusikaltimą, žadėdamas surasti kario žudikus: „Šlovė didvyriui! Šlovė didvyriams! Šlovė Ukrainai!“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(2)
(179)

Komentarai ()