[ŽT] „Jei to nedarysite, galite išprotėti“. Ukrainos karys atskleidė, ką kariai daro prie Bachmuto, kad neišeitų iš proto (Video)  ()

„Apskritai kovotojai juokiasi iš visko, iš ko tik gali.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto apylinkėse kariaujantis ukrainiečių politologas atsakė į klausimą, kokia atmosfera šiuo metu tvyro Ukrainos kariuomenėje fronto linijoje.

„Negaliu kalbėti už visus, nes mano socialinis ratas – daugiausia savanoriai, tai yra stiprios motyvacijos žmonės. Niekas nepasiduoda, nuotaika gera. Kartais man sako: „Kaip galima juokauti tokiu metu?“ - Taip, mes nuolat juokiamės. Jie mane vertina ne dėl to, kad gerai šaudau (šaudau aš katastrofiškai), o dėl to, kad žinau aibę anekdotų. Sunku be juoko, galite išprotėti“, - interviu su Jekaterina Fedotenko laidoje „Naujovių fabrikas“ pasakojo karys.

Pasak Sazonovo, kariškiai nuolat erzina vieni kitus, krečia išdaigas, juokiasi iš savęs ir iš priešų. Jie taip pat gali pajuokauti (proto ribose!) ir su vadu.

 

„Tačiau niekas nepraskysta ir nepuola į depresiją. Taip, žinoma, karts nuo karto būna sunkių epizodų, kai miršta žmonės, kai jie išvyksta, patyrę traumas, kai susiduri su vis dar išlikusiais biurokratijos pertekliais, paliktais Sovietų Sąjungos. Tokių dalykų yra, ir jie sunkiai priimami. Bet apskritai kovotojai juokiasi iš visko, iš  ko tik gali“, – kalbėjo kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(270)
(2)
(268)

Komentarai ()

Susijusios žymos: