„Vaikinai čia guli šimtais! Tai sabotažas, sabotažas!“ – Rusų okupantai šaukia apie katastrofą Ukrainoje (Video)  (2)

„Jei sumals mūsų vaikinus, tie, ten stovintys „mobikai“, neištemps.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė turi rimtų problemų: be kompetentingos karinės vadovybės, užpuolikams, atrodo, baigiasi amunicija.

Zacharo Prilepino štabo „LLR“ rikiuotės vadas „savanoris“ Jurijus Mezinovas tvirtina, kad visoje fronto linijoje yra problemų dėl amunicijos tiekimo. Rusų okupantai tampa „gyva mėsa“ ne tik dėl to, kad jų karo vadovybė nekompetentinga, bet ir dėl artilerijos paramos stokos šturmo bandymų metu.

Anot ruso, prieš pusantro mėnesio kai kas jam žadėjo, kad Rusijos Federacijos valdžia „sutars“ su metalurgijos gamykla ir amunicijos gamyba pajudės.

„Mūsų vaikinai čia šimtais gula! Bandome pulti visu frontu, tikrai puolame, puolame be ugnies paramos. Ar ten blogai su metalu, su metalurgais?! Kas blogai?! Kaip tai įmanoma? Tai ne tik apribojimas. Žinoma, puolėme be įprastos oro žvalgybos, nes... kažkas nesugalvojo. O dabar nusprendė drastiškai apriboti amuniciją?! Manau, kad tai sabotažas, diversija, kaip norite, taip ir vadinkite“, – šaukė jis, apibūdindamas situaciją fronte.

 

Anot jo, situacija beveik kritinė. Yra tikimybė, kad artimiausiu metu Ukrainos gynėjai „išminusuos“ ir likusius kovoti pasirengusius užpuolikus.

„Daugiau nėra kur eiti. Jei sumals mūsų vaikinus, tie, ten stovintys „mobikai“, neištemps. Jie nieko nepadarys. Taip yra visame fronte. Šalyje, kurioje gausu metalo, su didingais metalurgijos miestais, mes neturime šaudmenų!“, - piktinosi Mezinovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(0)
(140)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: