JAV žvalgyba pradėjo grasinti karu su Rusija - kas vyksta? (Video)  ()

Romanas Svitanas komentuoja JAV žvalgybos ataskaitą apie tiesioginio Rusijos ir JAV konflikto riziką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aiškus ir išsamus atsakymas į prielaidą, kad tarp Amerikos ir Rusijos Federacijos bręsta karinis konfliktas, buvo išsakytas Romano Svitano. Karo ekspertas įsitikinęs, kad nieko panašaus neįvyks, ir paaiškino, kodėl. Romano Svitano nuomonę apie atviros Rusijos ir JAV konfrontacijos tikimybę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje.

Vasilijus Golovanovas paklausė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko, ar įmanomas karinis konfliktas tarp tokių šalių kaip JAV ir Rusija.

Romanas Svitanas atsakė: „Konflikto tarp Vašingtono ir Maskvos nebus. Faktas tas, kad abi šalys viena kitą laikė priešininkėmis tik tam, kad padidintų tam tikras finansines išlaidas ginkluotei. Ne daugiau.“

Karo ekspertas taip pat pažymėjo: „Rusija amerikiečiams buvo „Baba Jaga“, amerikiečiai rusams taip pat yra „Baba Jaga“, tačiau tai yra „Baba Jaga“, kurios niekas ir niekada „neišvirs katile“. Tikrai niekur su ja nesusidurs, bet jie skrajoja ir slankioja informaciniame lauke, kad toliau kurstytų tokią baimę. Tai informacinis gąsdinimas, skirtas tam tikroms užduotims vykdyti“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(10)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: