Kadyrovo poelgis privertė Putiną abiem rankomis griebti stalą – skelbiamas nejaukus dviejų ligonių video

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2023-03-13 19:01
Kokia gali būti ateitis rusų pasaulyje kai regionų vadovais skriami visiški debilai? Toks vaizdas, kad jis net skaityti nemoka. Svarbu ištikimybė fiureriui. Putino pėstininkas :)
Benediktas 2023-03-13 19:20
Rusijoje tokia santvarka, kad debilu paverčia bet ką. Aš bajoras - tu vergas, tu bajoras - as vergas. Laisvės nerasi su žiburiu. Rusai bijo, kad pralaimejus kazkoki kara subyres Rusija. Normalioje valstybeje taip nebutu, o valstybeje, kur tik per prievartą laikomi visi regionai, logiska - centrinei valdžiai nusilpus atsiranda galimybe regionams tapti savarankiškiems. Amerikonai pralaimejo Vietname ir nieko, jokia Amerika del to nesubyrejo, nes ne prievarta apvienija valstijas.
Siguas 2023-03-13 22:08
Benediktui: Kad JAV nepralaimėjo Vietname ne vieno mūšio. Buvo priimtas politinis sprendimas apginkluoti Pietų Vietnamo kariuomenę ir išvesti pajėgas. JAV rinkėjai nusprendė, kad tegu vietnamiečiai kovoja už savo laisvę, o ne amerikiečiai. Dėja išvedus kariumenę Saigonas greitai buvo užimtas Š Vietnamo komunistų kariuomenės. Manau ne amerikiečiai ten praleimėjo, o vietnamiečiai. Nepavyko pakartoti Korėjos situacijos. Beje Vietname buvo labai didelės Pietų Korėjos pajėgos siekiančios. kelis šimtus tūkst. kareivių. Na pabandė stabdyti rusiškoji komunizmo plitimą, taip nepavyko Vietname, bet bent pabandė. Padarė ką galėjo, bet nebuvo pralaimėjimo, kad kaptuliuotų kokios nos JAV pajėgos. Nebent ambasadą kai evakavo iš Saigono buvo tragiški įvykai dėl tūkstančių vietnamiečių bėgimo nuo komunistų.