Kadyrovo poelgis privertė Putiną abiem rankomis griebti stalą – skelbiamas nejaukus dviejų ligonių video  (3)

Kadyrovas nusprendė perskaityti pranešimo tekstą iš lapų, priversdamas Putiną abiem rankomis sugriebti už stalo ir sunkiai klausytis jo kalbos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-13 Kadyrovo poelgis privertė Putiną abiem rankomis griebti stalą – skelbiamas nejaukus dviejų ligonių video  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose aktyviai diskutuojama apie Putino susitikimą su Čečėnijos vadovu Ramzanu Kadyrovu Kremliuje, kurio metu įvyko kurioziškas įvykis.

Vartotojai pastebėjo, kad dėl nežinomų priežasčių Kadyrovas buvo priverstas pranešti Putinui ne žodžiu, o perskaityti tekstą iš popieriaus lapo.

Susitikimas vyko pasirodžius informacijai apie pablogėjusią Kadyrovo sveikatą, kuris posėdyje atrodė skausmingai patinęs.

Tuo pačiu metu teksto skaitymas atrodė itin keistai ir neįprastai, nes Kadyrovas pakenčiamai kalba rusiškai ir anksčiau su Putinu bendravo be paruoštų tekstų. Čečėnijos vadovas buvo labai susirūpinęs ir visą laiką bandė slopinti dusulį, kuris sulaikė jo kvėpavimą.

Socialiniai tinklai atkreipė dėmesį ir į Putino elgesį, kuris ne tik sunkiai klausėsi Kadyrovo balso, bet ir tvirtai abiem rankomis laikėsi už stalo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(12)
(-2)

Komentarai (3)