Neįtikėtina! Putinas prarado kontrolę - Zacharova patvirtino, kas prasidėjo Kremliuje  (1)

Analitikai pažymi, kad Kremliaus vidiniame rate vyksta kovos, kurios gali „sumažinti Rusijos nacionalistinių tinklaraštininkų lūkesčius dėl dabartinių Kremliaus galimybių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo studijų instituto (ISW) analitikai savo naujausioje 2023 m. kovo 11 d. ataskaitoje nurodo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau prarado savo propagandos mašinos kontrolę. 

Naujausioje ISW ataskaitoje rašoma, kad oficiali Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova patvirtino faktą, kad Kremliaus vadovo aplinkoje vyksta kova. Analitikai taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad Kremlius prarado Rusijos informacinės erdvės kontrolę. Ir neatrodo, kad V. Putinas kaip nors galėtų paveikti esamą situaciją.

Amerikiečių analitikų ataskaitoje rašoma, jog Maskva negali eiti Stalino valdymo SSRS keliu ir sukurti modernų „Sovinformbiuro“ analogą centralizuotam Rusijos Federacijos informacinės erdvės valdymui dėl to, kad vyksta kova tarp neįvardyto „elito“, kuris supa V. Putiną.

ISW analitikai negali suprasti, kodėl M. Zacharova atvirai pripažino problemas. Ekspertai stebisi, kad bene pirmą kartą Užsienio reikalų ministerijos atstovė viešai prabilo apie esamą situaciją, siekdama sumažinti Rusijos nacionalistinių tinklaraštininkų lūkesčius dėl dabartinių Kremliaus galimybių telktis prie vieno naratyvo ar vienos politikos linijos.

 

Anot žiniasklaidos, V. Putino prašoma suvaldyti Jevgenijų Prigožiną. Rusijos samdinių lyderis, anot žurnalistų, savo kritika kurstė karinį elitą. Dirbdamas Sirijoje ir Afrikoje jis kažkaip išsisukdavo, bet prasidėjus dideliam karui Ukrainoje ėmė visus pykinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)

Komentarai (1)