[ŽT] „Sprogsta, dega ir smirda“. Maskvos priemiestyje galingas gaisras, gyventojai panikoje (Video)  ()

Ugnis išplito 4300 kvadratinių metrų plote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Odincove, netoli Maskvos, kovo 13 dieną užsiliepsnojo vienas iš sandėlių – ugnis išplito 4300 kvadratinių metrų plote, įgriuvo stogas. Įvykis išgąsdino vietos gyventojus, kurie sukėlė paniką ir paskelbė apie sprogimus.

Pasak Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos, gaisras buvo užgesintas ir niekas nenukentėjo. Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida.

„Gautas pranešimas apie gaisrą, kilusį adresu: Maskvos sritis, Odincovo miesto rajonas, Zelionaja g., 10 namas. Atvykus pirmiesiems priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms buvo nustatyta, kad dega sandėlis“, – pranešė gelbėtojai.

„Dega sandėlis Odincove, įgriuvo pastato stogas“, – sakoma ministerijos pranešime.

Kas buvo saugoma nurodytame sandėlyje, nenurodyta. Tuo tarpu netoliese gyvenantys rusai dėl sprogimų garsų sukėlė paniką.

„Veržiasi juodi dūmai. Kažkas sprogsta, dega ir dvokia išdegusia guma“, – komentavo jie.

Į gaisrą gesinti Ekstremalių situacijų ministerija pasitelkė 83 žmones ir 23 vienetus specialiosios technikos. Gelbėtojai suskubo raminti rusus, teigdami, kad avarijos vietoje atliko oro matavimus ir kenksmingų medžiagų nerado.

 

Po kurio laiko atviras degimas sandėlyje Odincove buvo likviduotas. 2 tūkst. kvadratinių metrų plote užfiksuota stogo griūtis, informacijos apie nukentėjusiuosius nėra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: