„Yra trys skirtingos armijos, bus tikros skerdynės“. Prancūzų generolas perspėjo NATO, koks laukia sprogimas (Video)  (1)

Prancūzijos generolas ragina NATO ruoštis Rusijos skilimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michelis Yakovlevas dabartinę padėtį Rusijos Federacijoje lygina su 1973 m. Libano padėtimi, o daugybės sukarintų struktūrų, įskaitant ir tas, kurias kontroliuoja oligarchai bei vietos elitas, buvimas gali tik paspartinti šalies skilimo į kelias dalis procesus.

NATO jau dabar turėtų pradėti ruoštis Rusijos Federacijos skilimui ateityje. Tokią nuomonę pokalbyje su buvusiu Prancūzijos karinių jūrų pajėgų įgulos nariu Xavier Titelmanu išsakė Prancūzijos generolas, buvęs NATO pajėgų Europoje vado pavaduotojas Michelis Yakovlevas.

Pasak jo, Ukrainos kariuomenė yra bene geriausia Europoje, tačiau Rusijos kariuomenė turi didžiulių problemų, kurių niekas nesitikėjo. Todėl jie sugeba tik gintis.

Be to, Rusija artimiausiu metu gali tikėtis dezintegracijos. Ji neišvengiama ir bus kruvinesnė nei SSRS žlugimas. Taip yra todėl, kad šalyje veikia trys operatyvinės kariuomenės – Gynybos ministerijos, Vidaus reikalų ministerijos ir Federalinės saugumo tarnybos, panašiai kaip 1973 m. Libane. Jau nekalbant apie privačias karines bendroves, oligarchų ir „kadyroviečių“ armijas.

„Karas su Ukraina yra užkandis, o pagrindinis meniu toliau – Rusijos dezintegracija. Ukraina tėra istorinių įvykių, kuriuos pamatysime vėliau, pradžia“, - įsitikinęs generolas.

 

Be to, Rusijos Federacija gali suskilti į dar daugiau naujų valstybių, nei tai įvyko su buvusia Jugoslavija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(2)
(155)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: