[ŽT] „Iš karto 3 dideli miestai tampa fronto linija“. Skelbiama Bachmuto atsitraukimo kaina (Video)  (2)

„Neduok Dieve, jie atšliauš iki Časiv Jar, tada šioje situacijoje teisingiau būtų ištraukti personalą iš Bachmuto ir persikelti į kitas pozicijas, į kitą gynybos liniją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevhenijus Dykyj pasidalijo informacija apie Bachmutą ir galimo Ukrainos kariuomenės pasitraukimo iš miesto į palankesnes linijas pasekmes. Karo analitikas tikina, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pasitraukus iš Bachmuto, tragedija neįvyks, tačiau dar trims Donecko srities miestams iškils grėsmė.

Jevhenijaus Dykyj nuomonę apie tai, kurie miestai taps nauja fronto linija, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos paliks Bachmutą, galime rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Bataliono „Aidar“ veteranas paaiškino, kokiomis sąlygomis Ukrainos kariuomenei būtų labai sunku išlaikyti Bachmutą:

„Neduok Dieve, jie atšliauš iki Časiv Jar, tada šioje situacijoje teisingiau būtų ištraukti personalą iš Bachmuto ir persikelti į kitas pozicijas, į kitą gynybos liniją“.

Jevhenijus Dykyj įvardijo pasekmes dėl galimo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsitraukimo nuo Bachmuto.

 

„Jei turėsime trauktis į kitą gynybos liniją, jei turėsime atiduoti Bachmutą, tai nebus jokios tragedijos. Tai ne proveržio frontas, tai ne gynybos linijos žlugimas ir net ne viso Donbaso okupacija. Tačiau yra niuansas: faktas yra tas, kad, kai tik Bachmutas bus atiduotas, iš karto trys dideli miestai, kurių kiekvienas yra didesnis už Bachmutą, būtent Slavianskas, Kramatorskas ir Konstantinovka, iš karto trys dideli miestai taps ryškia fronto linija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(6)
(35)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: