„Artėja kažkas didelio. Bus didžiulė pergalė per 10 dienų“.  ()

Ukrainos karinė vadovybė kartu su Pentagonu planuoja kažką didžiulio, įsitikinęs Rusijos opozicijos aktyvistas Markas Feiginas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas nebus beprasmis tankų telkimas, kaip tai daro rusai. Priešingai, planuojama pasiekti išties reikšmingą karinį rezultatą, kuris vėliau būtų paverstas politine sėkme.

„Man atrodo, kad kalbama ne apie Melitopolio ar kokio nors kito miesto užėmimą. Bus kažkas didelio masto, kad būtų galima parodyti, jog rusai šešis ar septynis mėnesius kovojo dėl Bachmuto, o mes per dešimt dienų užėmėme visą kairįjį krantą pietuose“, - savo nuomonę ekspertas išsakė interviu Natašai Vlaščenko, kurį galima peržiūrėti „Vlast&Vlaschenko“ „YouTube“ kanale.

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinė vadovybė kartu su Pentagonu planuoja kontrpuolimą, tai nėra paslaptis. Ir aš manau, kad būtent į tai jie orientuojasi. Tai reiškia, kad nėra tikslo užimti vieną miestą“, - pabrėžė Feiginas.

 

Opozicijos lyderis taip pat pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms neabejotinai tenka užduotis greitai išlaisvinti dideles teritorijos dalis, kad būtų galima palaikyti viešąją nuomonę Vakaruose, kad jie sakytų: „Mes viską darome teisingai. Davėme jiems ginklų, ir jie išsprendė problemą. Duokime jiems daugiau, padėkime jiems dar labiau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(15)
(274)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: