[ŽT] „Tai šedevras“. Ždanovas skelbia, kad Ukraina sukūrė analogų pasaulyje neturintį povandeninį laivą (Video)  ()

Olegas Ždanovas apie povandeninį laivą „Kronos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš abonentų paklausė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko apie povandeninį laivą „Kronos“, kurį iš Ukrainos įsigijo Saudo Arabija. Klausime taip pat buvo patikslinta, kad, galbūt, Ukrainai reikia tokio laivyno, kuris būtų formuojamas tokių mažų povandeninių laivų pagrindu.

Vaizdo įrašas skelbiamas „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas paskelbė analogų pasaulyje neturinčio povandeninio laivo technines charakteristikas: „Taip, tikrai, „Kronos“ yra povandeninis, be to, elektrinis povandeninis laivas. Jo variklio galia – 1200 kW. Laive telpa iki vienuolikos žmonių, minimali įgula yra 3. Laivas gali dirbti nepilotuojamu režimu, o jo didžiausias panirimo gylis yra 250 metrų“.

Olegas Ždanovas pabrėžė, kad toks povandeninis laivas kariniams tikslams gali būti naudojamas kaip atakos kateris, ir kaip žvalgybos laivas.

 

Olegas Ždanovas išsakė ir tokią informaciją: „Taip pat atkreipsiu dėmesį į dar vieną ypatybę, kad, juk, berods paroda buvo surengta Dubajuje, kur ji sudomino pirkėjus iš Saudo Arabijos, tai šis laivas atkeliavo į parodą savo galia. Niekas neatvežė, jis pats atkeliavo jūra. Štai toks unikalus aparatas sukurtas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(3)
(80)

Komentarai ()