„Apple“ pristatė „iPad“ skirtų programų galimybes (Video)  (33)

Likus kelioms dienoms iki oficialios prekybos naujuoju planšetiniu kompiuteriu „iPad“ JAV pradžios, bendrovė „Apple“ internete paskelbė kelis vaizdo siužetus, informuojančius apie jame įdiegtų programų galimybes, praneša „AppleInsider.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iPad“ modelį be 3G modemo JAV bus galima įsigyti nuo balandžio 3 dienos, balandžio pabaigoje parduotuves pasieks ir modelis su 3G ryšiu. Tuo pat metu prekyba „iPad“ kompiuteriais prasidės ir Prancūzijoje, Vokietijoje, D. Britanijoje, Italijoje ir kitos šalyse.

„iPad“ skirtų programų demonstraciniame rinkinyje „Apple“ pristatė ir su kompiuteriu nemokamai tiekiamas, ir kitų gamintojų siūlomas programas, kurias nuo balandžio 3 d. bus galima įsigyti „AppStore“ internetinėje parduotuvėje.

Tarp pristatomų programų – nemokamas įrankis „iBook“ elektroninėms knygoms skaityti. Naudodamas knygų lentynėlės pavidalo sąsają, vartotojas galės pasirinkti norimą šriftą, jo dydį, ieškoti dominančių teksto fragmentų, reguliuoti ekrano apšviestumą, naudotis aiškinamuoju žodynu ir t.t.

„iWork“ biuro programų paketas siūlo teksto redagavimo programą „Pages“, elektroninių lentelių programą „Numbers“ ir pristatymų kūrimo priemonę „Keynote“. Kiekviena programa siūlo 16 parengtų šablonų, programų kaina – 10 JAV dol.

Dinaminė klaviatūra „Numbers“padeda greičiau ir paprasčiau įvesti datas, skaičius, matematines formules ir rinkti tekstą. Kompiuteryje yra ir 250 funkcijų skaičiuotuvas.

Šiuose vaizdo siužetuose galima pamatyti kai kurių „iPad“ skirtų programų galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (33)

Susijusios žymos: