„Apple“ pristatė „iPad“ skirtų programų galimybes (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-03-30 20:18
vienas milziniskas pliusas turbut, kad jie tiesiog per prievarta vercia mzones atsisakyt flash.
Pihas 2010-03-30 20:32
Nu jau ta jų reklama tokia lėkšta best...., like never before .... čia rodoma kai viskas gražiai veikia, bet realiai ir tas vaizdo apvertimas spėju striginės ir šiaip su kliaviatūra, kai nejauti mygtukų normaliai nežiūrėdamas neparašinėsi... O tas nuorodos paspaudimas kai piršto plotas apima 3 nuorodoas nu nežinau kvailai atrodo netikiu, kad normaliai pasispaus.
lgtech 2010-03-30 20:53
Apple buvo viena iš kompanijų, stebinanti savo dizaino sprendimais. Visi jų kūriniai atrodė puikūs išskyrus..... IPAD... kažkoks nevykęs eksperimentas. Nors gal visokie snobai ir pirks tokį šūdą vien dėl apple logo...
lizunas 2010-03-30 21:03
Kiti gamintojai tikrai geresnius produktus pristato, o iPad taps dar vienu daikčiuku, kuris bus mados reikalas. Apgailėtina...
loggo 2010-03-30 21:10
Vau, tai vadinasi, su juo gali naršyti internetu, skaityti knygas, peržiūrėti foto ir omfg kurti skaidres pristatymams
Makikius 2010-03-30 21:16
Pirmas apgailėtinas apple kūrinys.
immortallt 2010-03-30 21:55
makikus, klysti, tai jau kaip minimum antras apgailetinas. buvo isleide konsole, kuri buvo lievesne uz metu senumo konsoles ir dar brangesne net.
EDman 2010-03-30 21:59
...
Kopust 2010-03-30 22:03
Na šituose video tai tikrai viskas gražiai atrodo. Bet ir aš abejoju, kad realiai taip gražiai veiks. O jeigu ir veiks, čia visgi yra planšetinis kompiuteris ir jis nebus kaip nešiojamasis arba stacionarus. Čia net neverta tikėtis kažko super duper ultra Kokia kaina jo bus? Ai dar beje, juk čia tik tos programos, kurios bus iškart nusipirkus arba už 10 dolerių Tų programų jaučiu tik daugės. Na o gal ir tas flash'as atsiras ir panašiai
tauttvisz 2010-03-30 22:09
Yra gi video per pristatyma kaip bande ta iPada, viskas veikia be jokiu lagu, pasidomekit pirma pries rasant nesamones Pihas kur tu i dangu ruosies ziuret berasant? juk viskas vienam ekrane, taip kad akis nusukt 10 cm i virsu ner sunku.
ligonis 2010-03-30 22:17
dar + jo OS. turi milziniska bjauru iPhone ir bandai su juo konkuruot pries gaminius su w7 cia jau izulumas.
Effect 2010-03-30 22:19
Apple fanatikam niekada neįrodysi, kad apple ipad šudas, ir dar jiem neįrodisi, kad jie turi priklausomybę apple. Radau vienam forume : http://i.imgur.com/Spt9L.gif Bei patariu pažėt filmą Macheads( apie žmones turinčius priklausomybę apple)
Kopust 2010-03-30 22:24
Aš tai visada svajojau apie planšetinį kompiuterį. Pagaliau tokie ir atsirado, bet dar teks palaukti, kol jie ištobulės
Kristijonas 2010-03-31 00:29
Dar nemačiusius manau pralinksmins: http://www.youtube.com/watch?v=NKAm1OmdFfU
Bukiškis 2010-03-31 00:46
Matai, žmonės, kurie naudoja Mac'us ar kitą Apple produkciją, dažniausiai yra daug metų naudoję Microsoft ar kitų gamintojų produkciją. Todėl jie paprasčiausiai turi objektyvią, argumentuotą nuomonę apie Apple ir kitų gamintojų produktus. O visi tie, kas tiesiog rašinėja komentarus prisiskaitę tokių pačių, kaip jie, komentarų ir visa jų nuomonė yra pagrįsta vienu filmu ar straipsniu, paprasčiausiai nė velnio nieko nesupranta, viešai nusišneka ir dar dėl to nei kiek nesigėdyja. Aš visada už gerą diskusiją ir visada prieš tokius beverčius komentarus.
Makikius 2010-03-31 01:04
Neteko girdėt apie ją. Matyt neišpopuliarino kaip šito... Pats tikrai sutinku, jog apple puiki kompanija. Turiu ipod nano 5th tai tikrai geresnio plėjerio neteko matyt. O šitas tai ryškus fail'as. Be flash, multitask'o sunkiai net internetu būtu dabar pasinaudot. Pihas, vartymas nestriginės gi čia vienas iš paprasčiausių dalykų yra ir ipod nano jis puikiai veikia.
tauttvisz 2010-03-31 01:30
Suprantu apie ka tu Pries koki pusmeti dar pats nusiteikes pries apple buvau ir ant jos "stumdavau", dabar nuomone pakito, turbut todel kad pasigilinau, o ne bandos jausmu vadovaujuos.. isvis visi iprate girt savo naudojama dalyka, nebutinai kad jis geresnis, bet del to kad kad zmogus ji naudoja. Taciau as nesu didelis MAC gerbejas, mane labiau touchai domina. Beje jei cia tureta omeny apie mane kad priklausomas nuo apple,as nei vieno apple gaminio neturiu, tiesiog domiuos touchscreenais, plansetiniais kompiuteriais. Ipad mano akim geriausias. Kiek zinau capacitive tipo ekranuose galima naudot sintezatoriu, tada galima piesti ekrane, kaip su wacom tabletais, pvz cintiq jei kas zino. Man tai ipac aktualu nes piesiu per kompa ir uzsiimu dizainu grafikos. O kai pagalvoji kad visa tai telpa knygos dydzio plokstej, be jokiu papildomu nesamoniu, peliu, klaveturu ir tt.. tiesiog si koncepsija man labai inovatyvi ir intuityvi atrodo. Tokia mano nuomone
Robertas 2010-03-31 01:31
Man tai jis visai neužkliuvo. Gan neblogas prietaisas. Pagrindinis minusas tik tas, kad už viską ten reikia mokėti pinigus. O mes kol kas taip nepratę. Sėdim visi su nelegaliais Windows'ais, Office'ais, Photoshop'ais, filmais, muzika ir žaidimais ir kritikuojam viską, ko neįperkam. :¬) Bent jau tokia nuomonė susidaro skaitant kai kuriuos komentarus.
Augis 2010-03-31 02:08
O žinokit visai sudomino.. Tiksliau, maniau kad bus baisiau.. Beje, tautvisz, aš vat irgi laukiu, kada galėsiu vektorius paišyt ant ekrano, bet matyt palauksiu kokio nors universalesnio produkto.
Bukiškis 2010-03-31 02:39
1. Pasakyk man, kas tau labiau patiktų: naršyti delfi ar kokį nors kitą puslapį su daugybe flashinių banerių apie valandą, ar naršyti tuos pačius puslapius apie 5 - 7 valandas? Kiek aš suprantu, tai iki šiol Apple nesusikalba su Adobe dėl flash efektyvumo, nes neslėpkim - flashas tikrai labai daug resursų naudoja. Be to, panašu (pusiau gandų, pusiau tikros informacijos), kad su nauja OS versija bus ir flash, tai gal ir neverta panikuoti. 2. Pasakyk man nors vieną svarią priežastį, kodėl tau reikia multitaskingo. Galbūt yra tam tikrų vietų, kur visai praverstų, bet apskritai, tai nematau prasmės multitaskingo palaikymui, nes nuo to taip pat labai stipriai mažėja naudojimosi iPad'u laikas ir, žinoma, pagrindinės programos darbo greitis. Apskritai, tai iPad'o programos pasileis labai greitai (kaip ir iPhone), todėl tikrai nebus problemų pereinant nuo vienos programos prie kitos. O ten gi torentų kokių backgrounde nesisiųsit gal, žmonės. :) Ne tam skirtas šis įrenginys.