[ŽT] „90% Rusijos elito pateko į depresiją“. Skelbiama, kas nutiko Kremliuje  ()

„Rusijos elitas nebegalės apsimetinėti, kad viskas gerai, nes jau dabar visiškai akivaizdu, kad srovė juos neša link Hagos.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-21 [ŽT] „90% Rusijos elito pateko į depresiją“. Skelbiama, kas nutiko Kremliuje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar visai neseniai Rusijos elitas tikėjosi, kad susidariusi situacija išsispręs savaime ir pan. Tačiau, išdavus V. Putinui arešto orderį, visos jų iliuzijos subyrėjo į dulkes. Kremliaus elitui buvo išsiųsta aiški žinutė: „Negalite sakyti, kad nieko nežinojote. Putinas įtariamas padaręs nusikalstamą veiką. O jei dalyvaujate jo veikloje, vadinasi, esate bendrininkai. Visi, kaip sakoma, rankas aukštyn“. Šiuo atžvilgiu didžioji dauguma Rusijos elito puolė į depresiją.

Tai, remdamasis šaltiniais iš Kremliaus, sakė Rusijos opozicijos lyderis, politikos strategas Abasas Galiamovas.

„Jie supranta, kad reikia šliaužti atgal, kad nepatektų į vieną valtį kartu su Putinu. Bet kaip šliaužti? Baisu, nes Putinas tai palaikys išdavyste, todėl negalima šliaužti atgal. Kas belieka? Surengti perversmą? Bet jie nežino, kaip tai padaryti, jie neturi drąsos. Visą gyvenimą jie tarnavo ir pataikavo. Jie neturi įgūdžių žaisti savo politinį žaidimą. Jie visą gyvenimą vergavo, o iš vergų blogi revoliucionieriai“, – aiškino ekspertas.

 

Tada Galiamovas pridūrė: „Rusijos elitas nebegalės apsimetinėti, kad viskas gerai, nes jau dabar visiškai akivaizdu, kad srovė juos neša link Hagos“.

Politikos strategas taip pat atkreipė dėmesį, kad likę 10% elito, tarp kurių tokie ištikimi Putino kovos draugai kaip Patruševas vyresnysis, yra nuolatiniai eskalavimo šalininkai. Jie nesusirgo depresija, bet, priešingai, V. Putino arešto orderyje įžvelgė svarią priežastį kitam eskalavimo etapui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(3)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: