[ŽT] Juodi dūmai matomi už kilometrų: kai kas galingo nutiko Rusijoje (Video)  ()

Pramoninis kompleksas dirba su tokiais milžinais kaip „Gazprom“, „Rosneft“, „Transneft“, „Lukoil“, „Rusijos geležinkeliai“ ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje dega tyrimų ir gamybos komplekso pastatas. Tai pranešė Nepaprastųjų situacijų ministerijos Rusijos regiono pagrindinio direktorato spaudos tarnyba.

Aramilo mieste (Sverdlovsko sritis) užsidegė plastiko gamyklos cechas. Juodi dūmai matomi už kilometrų. Gaisro plotas jau siekia 3000 kv. m. (naujais duomenimis - 4000 kv. m.).

„110 žmonių iš pastato evakavosi patys“, – sakoma Nepaprastųjų situacijų ministerijos regiono vyriausiojo direktorato spaudos tarnybos pranešime.

Apie aukas duomenų nėra. Gelbėtojų teigimu, gaisro gesinimą apsunkina gaisro išplitimas į sandėlį, kuriame laikomas degus skystis. Teritorijoje dirba 16 ugniagesių mašinų.

Oficialioje įmonės svetainėje rašoma, kad tai tyrimų ir gamybos kompleksas, jungiantis dažų ir lako gaminių gamybą, kūrimą ir pardavimą. Jų patobulinimai naudojami siekiant pagerinti konstrukcijų ir įrangos ilgaamžiškumą įvairiose pramonės šakose.

Svetainėje rašoma, kad kompleksas dirba su tokiais milžinais kaip „Gazprom“, „Rosneft“, „Transneft“, „Lukoil“, „Rusijos geležinkeliai“, „RusHydro“, „Rosatom“, „Roskosmos“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: