Sėkmingiausia karinė operacija per visą invaziją: Ukraina panaudojo ypatingą ginklą  ()

Dėl informacijos nutylėjimo buvo įvykdyta sėkmingiausia operacija nuo invazijos pradžios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė gynybos ministro pavaduotoja Hanna Maliar, praneša Censor.NET.

„Gerai, kad niekas iš visuomenės neaptarinėjo kontrpuolimo Charkivo srityje prieš jam prasidedant. O karo zona buvo visiškai uždara visiems, išskyrus kariškius. Tai buvo pati sėkmingiausia operacija per visą invaziją pagal mūsų teritorijų išvadavimo intensyvumą. Tyla leido kariškiams laimėti laiko ir atlikti savo darbą“, - sakė Maliar.

„Norėčiau priminti, kad tik trys žmonės šioje šalyje turi teisę viešai skelbti strateginius karinius planus ir ketinimus – vyriausias valstybės ginkluotųjų pajėgų vadas (prezidentas), gynybos ministras ir kariuomenės vadas. Visi kiti gali juos tik cituoti“, - priduria pareigūnė.

Pasak Maliar, nereikia eteryje klausinėti ekspertų apie kontrpuolimą, nereikia rašyti tinklaraščių ir pranešimų šia tema, nereikia viešai aptarinėti Ukrainos kariuomenės karinių planų.

 

„Turime vieną strateginį planą – išlaisvinti visas savo teritorijas. Detalės yra karinė paslaptis. Jas atskleidžia trys minėti asmenys, kai yra karinė užduotis. Nes informacija taip pat yra ginklas, ir mes juo kovojame“, - apibendrina ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(384)
(12)
(371)

Komentarai ()

Susijusios žymos: