[ŽT] Mirtina tyla studijoje: per Rusijos TV paskelbė, ką padarys įsiutę ukrainiečiai (Video)  ()

„Ukrainos planas gali būti grindžiamas trimis žodžiais: priblokšti, neutralizuoti, nugalėti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai skambina pavojaus varpais ir sako, kad Vakarai ir Ukraina nustojo atviruose šaltiniuose skelbti ginklų asortimentą ir kiekį, kuris tiekiamas ruošiant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Rusijos pusė nesupranta, kokį galingą arsenalą jau turi Ukrainos kariuomenė ir su kuo artimiausiu metu teks susidurti okupantams.

Olgos Skabejevos pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje žinoma Rusijos karo ekspertas, buvęs sovietų armijos pulkininkas Michailas Chodarionokas tvirtino, kad padėtis Rusijos Federacijai atrodo itin pavojinga. Anot jo, gandai apie kontrpuolimą ne tik nerimsta, bet stiprėja. Tuo pat metu Rusijos Federacijai kyla pavojus, kad Ukrainos kariuomenė pradės didelio masto karinę operaciją, kuri vystysis pagal naujausius karinio meno kanonus, kuriems Rusija nepasirengusi. Tuo pačiu metu dėl ginklų tiekimo Ukrainai slaptumo neįmanoma įvertinti, su kuo konkrečiai teks susidurti Rusijos kariškiams.

„Ukrainos planas gali būti grindžiamas trimis žodžiais: priblokšti, neutralizuoti, nugalėti“, – sakė jis. Chodarionokas perspėjo, kad Rusijos kariuomenė gali būti padalinta į dalis ir sumušta plačiame fronte nuo Zaporižios iki Berdiansko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(421)
(4)
(417)

Komentarai ()

Susijusios žymos: