Nespės net pristatyti: kaip NATO reaguos į branduolinio ginklo dislokavimą Baltarusijoje  ()

Rusijos prezidento Vladimiro Putino sprendimas dislokuoti branduolinius ginklus Baltarusijoje sulauks stipraus NATO šalių atsako. Vakarų atsakas gali padaryti nepataisomą žalą okupacinei kariuomenei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-30 Nespės net pristatyti: kaip NATO reaguos į branduolinio ginklo dislokavimą Baltarusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenka „24 kanalo“ tiesioginėje transliacijoje. Jo nuomone, Vakarų šalių vadovai nepabijos atsakyti kariniu smūgiu.

Jis pažymėjo, kad NATO šalys gali veikti prevenciškai: vienu smūgiu sunaikinti galimo būsimo branduolinio ginklo laikymo vietą Baltarusijos teritorijoje ir taip išvesti iš rikiuotės vadavietę, kontroliuojančią branduolinių raketų paleidimą.

„Neatmetu galimybės, kad Vakarai smogs bunkeriui kartu su jo šeimininku (Vladimiru Putinu). NATO šalys ne kartą yra paskelbusios įspėjimus apie tai, kas nutiks, jei Rusija panaudos branduolinį ginklą: viso Juodosios jūros laivyno likvidavimas arba Rusijos karinių pajėgų grupuotės Ukrainoje sunaikinimas. Ir visa tai bus padaryta įprastiniais ginklais. Niekas neketina panardinti pasaulio į branduolinę žiemą“, - sakė I. Jakovenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(271)
(10)
(260)

Komentarai ()