„Iš šito niekšo galima tikėtis visko“. „Wagner“ smogikas grįžo namo, policija pašiurpusi (Video)  ()

Kirovo srities Naujojo Bureco kaimo gyventojai sukilo prieš iš karo grįžusį „Wagner“ samdinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Ivanas Rossomachinas, tris kartus teistas už žmogžudystę, atliko dalį paskutinės bausmės, o paskui įstojo į „Wagner“. Po šešių mėnesių karo prieš Ukrainą jis grįžo namo, kur pradėjo įvedinėti savo tvarką.

Vietiniai gyventojai teigia, kad naujasis Rusijos „didvyris“ ėmė girtauti ir grasinti savo žemiečiams. Vieną dieną jis paėmė į rankas šakę ir vaikščiojo su ja po kaimą šaukdamas: „Aš išpjausiu visą šeimą!“

„Mes nemiegame naktimis“, - tvirtina viena iš kaimo gyventojų. Ji įsitikinusi, kad „Specialiosios operacijos“ „didvyris“ gali išdaužti bet kurio namo langą, įlipti į vidų ir nužudyti bet kurį.

Vadimas Varankinas, Viatskopoljansko policijos skyriaus viršininkas, sako, kad policija tikėjosi, jog „šis žmogus bus maištautojas“, nes jis yra labai neramus ir problemiškas. Po kelių pažeidimų Rossomachinas buvo sulaikytas ir nuvežtas į policijos nuovadą. Ten jis pasakė, kad grįžo namo atostogų ir kad turi naują sutartį su „Wagner“.

 

„Jo atostogos turi baigtis gegužės pradžioje. Bet aš jo čia netoleruosiu iki gegužės pradžios... Kol jis čia bus, mūsų pareigūnai čia budės visą parą. Iš šio niekšo galite tikėtis visko“, - sakė teisėsaugininkas.

Pažymėtina, kad pagal naujus Rusijos Federacijos įstatymus kaimo gyventojai diskreditavo Rusijos kariuomenę, todėl turėtų būti patraukti atsakomybėn.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(1)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: