[ŽT] „Siaubinga, liūdna ir baisu...Maniau, kad tai pabaiga“. Šokiruojantys įspūdžiai sugrįžus į Rusiją pirmą kartą po 7 metų (Video)  ()

JAV gyvenanti Rusijos Federacijos pilietė nusprendė grįžti namo ir pamatyti pokyčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame tariamai Rusijos pilietė, pastaruosius 7 metus gyvenusi JAV, pirmą kartą nusprendė aplankyti savo tėvynę. Prieš skrydį ji tikėjosi pamatyti atgimusią Rusiją, tačiau jau oro uoste apgailestavo dėl kelionės.

Daug kas turėjo pasikeisti. Bet tai, vaikinai, ne apie Rusiją. Taigi, kai išlipau iš lėktuvo ir ėjau per muitinę, pareigūnė pažiūrėjo į mano pasą su tokiu neapykantos žvilgsniu, kad... Jos akyse mačiau pyktį, neapykantą, panieką, galbūt pavydą. Ir tą akimirką pasigailėjau, kad atvykau į tėvynę. Vaikinai, maniau, kad čia pabaiga“, – komentuoja vaizdo įrašo autorė.

Anot merginos, tokį pat niekinantį žvilgsnį ji matė ir  prieš 7 metus, skrisdama į JAV. Gimtajame mieste ją pasitiko laukinių šunų gaujos, pasiruošusios bet kurią akimirką užpulti.

 

Merginos klasiokai tapo alkoholikais, ir jų „vienintelė laimė – rasti butelį“.

„Daugumos mintys yra apie pasaulio pabaigą. Ir dėl visko kalta Amerika. Siaubinga, liūdna ir baisu... Man blogiausia vieta, kurioje buvau per pastaruosius 7 metus, yra Rusija. Džiaugiuosi, kad iš čia skrendu namo, į Ameriką“, – reziumavo rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(1)
(153)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: