[ŽT] „Praradome viską“. Girkinas skelbia visišką Rusijos pralaimėjimą (Video)  (1)

RF ginkluotųjų pajėgų padėtis Ukrainoje yra apgailėtina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RF ginkluotųjų pajėgų padėtis Ukrainoje yra apgailėtina. Bachmuto ir Avdijivkos kryptimis Rusijos puolimas nepavyko.

Apie tai interviu kalbėjo Rusijos Federacijos FSB diversantas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas).

„Kariuomenės pajėgos, matyt, gerokai išsekusios. Prie Avdijivkos mūsų puolimas taip pat įstrigo, nebuvo įmanoma apsupti, nepaisant labai didelių nuostolių. Vienu žodžiu, mūsų žiemos puolimas visiškai išsikvėpė. Dabar mums reikia laukti, kol priešas pajudės. Jei tai priklausytų tik nuo manęs, aš šio Bachmuto visai nepulčiau, kaip ir Soledaro. Apskritai šią puolimo kryptį laikau visiška aklaviete“, – sakė Girkinas.

Jis įsitikinęs, kad Rusija nepasieks pergalės šiame kare be Kinijos pagalbos. Tačiau, pasak jo, susitarti dėl to nepavyko.

„Rusijos Federacija negali kariauti prieš NATO, net jei už NATO kovoja tik viena Ukraina, ji kovoja su NATO ginkluote. Deja, Rusijos Federacija per 30 metų prarado visą savo karinį-pramoninį potencialą. Mes negalime pagaminti daug ginklų sistemų, kurias sovietmečiu kepėme kaip pyragus. Elektronikos neturime. Patys net gumos negaminame. Kad karinei technikai pagaminti padangas, reikia ieškoti gumos. Esame katastrofiškai priklausomi nuo tiekimo visose pramonės srityse. Be didelės pagalbos iš Kinijos (neatlygintinai ar kompensuojamos) mes neištrauksime šio karo!“ – skundėsi karo nusikaltėlis.

 

Jis pažymėjo, kad dabar nežinia, kuo baigsis Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą.

Prieš metus ir net pusmetį buvome daug arčiau pergalės nei dabar. Su kiekviena savaite, kas mėnesį mes nuo jos tolstame“, - teigė Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(233)
(7)
(226)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: