„Tai smūgis Putinui. Skubiai reikia 400 000 karių“. CNN skelbia, kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2023-04-06 20:12
tarybų sąjungą ekonomiškai sužlugdė ginklavimosi varžybos su jav ir karas afkanistane. rf irgi tas nutiks.karas ukrainoje ir sankcijos sužlugdys rusijos ekonomiką.karinėmis priemonėmis rusijos palaužti nepavyks.
immortallt 2023-04-06 20:31
Kas nors bando įveikti maskolius karine jėga juos puldami? Turbūt per parą būtų galima sunaikinti pagrindinius karinius objektus - didelio nuotolio ginklus, didžiausias karines bazes, oro uostus ir infrastruktūros pagrindines bazes. Toks yra NATO oro pranašumas prieš maskolius. Bet niekas net nebando jų pulti, ir ne dėl to, kad maskoliai stipresni.
HardAxe 2023-04-06 23:10
Nepervertink. NATO turi pranašumą, be nėra visiškai dominuojantys kiekvienam žingsnyje puolimo situacijoje. T.y. Rusai tikrai turi galimybę gintis ir pridaryti nuostolių arba labai lėtinti progresą. Irako/Sirijos per parą nepribaigė, rusija, visgi, daug geriau ginkluota. Atmetus atomines, tarkim. + Rusija - neįveikiami plotai. Net jei ginsis pačiais seniausiais tankais reikės per tas platybes saugiai nugabenti pakankamai amunicijos jiem išdaužyti. O oro ginybą jie turi. Bombom neužmėtysi taip paprastai. Tai skaičiuokim gana optimistiškai, ką žinau kas čia bus. 5-10km per dieną? Vieną dieną nuvažiavus 50km, kitą teks prasimušti pro įtvirtinimus, minas ir t.t. tai nebus pastovaus progreso. 800km iki Maskvos... Jei jiem niekas nepadetų, visvien daug užimtų laiko ir resursų.