„Žlugus žaibiškam karui, Putinas atsidūrė ligoninėje“ - buvęs prezidento asmens sargybinis skelbia itin slaptą informaciją  ()

Rusijos prezidento Putino sveikata smarkiai pablogėjo po nepavykusių išpuolių prieš Ukrainos sostinę, sako Karakulovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos federalinės saugumo tarnybos kapitonas Glebas Karakulovas, kuriam pavyko slapta pasitraukti iš Rusijos, davė interviu, kuriame papasakojo nemažai asmeninių detalių iš diktatoriaus Vladimiro Putino gyvenimo.

Iki 2022 metų spalio Karakulovas dirbo inžinieriumi Rusijos prezidento Komunikacijos departamente, matė Putiną ir artimai bendravo su įvairiais Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojais.

Pasak buvusio Karakulovo, praėjusiais metais žlugus žaibiškam karui prieš Ukrainą, Putino sveikata tikrai pablogėjo – jis netgi atsidūrė Centrinėje klinikinėje ligoninėje.

„Vakarų žvalgybos agentūros nemelavo, pranešdamos apie pablogėjusią jo sveikatą“, – sakė Karakulovas. Žlugus Kyjivo atakai, Putino veidas nuotraukose atrodė ištinęs ir net keli gydytojai lydėjo Rusijos diktatorių visose jo kelionėse.

 

Tačiau Karakulovas pažymėjo, kad bendra diktatoriaus sveikata yra „geresnė nei daugelio jo amžiaus žmonių“.

Karakulovas pabrėžė, kad jis Putiną laiko karo nusikaltėliu „Mano vaikas nežais zigzagais“, – kalbėjo jis, užsimindmas apie karinę propagandą rusų darželiuose ir mokyklose.

(142)
(5)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: