„Taip, jis pirmasis bėgs pasiduoti su mūsų branduoliniais ginklais“. Propaganda skelbia, ką darys Lukašenka (Video)  ()

Propagandinės laidos eteryje „ekspertai“ susirėmė dėl Lukašenkos: „Taip, jis pirmasis bėgs pasiduoti su mūsų branduoliniais ginklais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai baiminasi, kad Lukašenka, kai tik Rusijos Federacijos branduoliniai ginklai atsidurs Baltarusijos teritorijoje, iškart nuspręs pasiduoti.

Tiesioginiame Rusijos televizijos laidos eteryje kilo skandalas tarp Rusijos ir Baltarusijos „ekspertų“, kurie išsakė nemažai neglostančių epitetų ir vos nesugriebė vienas kitam už gerklės.

Ginčo priežastis – galimas neteisėto Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos elgesys.

Taigi, „liberalu“ laikomas politikas ir mokytojas Borisas Nadeždinas Andrejaus Norkino laidoje sakė, kad Lukašenka „pirmasis bėgs pasiduoti su mūsų branduoliniais ginklais“.

Po to su juo pradėjo ginčytis kitas „ekspertas“, neva atstovavęs Baltarusijai.

Ginčas peraugo į agresyvų kivirčą, o laidos vedėjui teko nuraminti „kalbančias galvas“, kad propagandinė programa nevirstų visiška klounada.

 

 

Tuo pat metu Nadeždinas pasakė kai ką naudingo: prieinamai paaiškino, kad nusodrintojo urano sviediniai, kuriuos Londonas žadėjo tiekti Kyjivui, nėra radioaktyvūs, todėl Kremliaus grasinimai branduoliniais ginklais ir jų dislokavimas Baltarusijos teritorijoje yra aiškiai neapgalvotas sprendimas.

„Nepatikėsite, bet kartais proto balsas nuskamba net per Rusijos televiziją“, – Nadeždino kalbą komentavo Ukrainos tinklaraštininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)

Komentarai ()