[ŽT] „Plaukai stoja piestu“: Skabejeva pašiurpusi, kokią informaciją skelbia JAV (Video)  ()

Propagandistai pradeda suvokti Rusijos Federacijos perspektyvas ir savo ateitį, tačiau dar nėra pasiruošę susitaikyti su tuo, kas neišvengiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų propagandistų „Tok-šou“ laidos pamažu pereina iš pykčio ir derybų stadijų etapų į depresines stadijas: jie pradeda suvokti Rusijos Federacijos perspektyvas ir savo ateitį, tačiau dar nėra pasiruošę susitaikyti su tuo, kas neišvengiama.

Paniūrusi Olga Skabejeva savo pačios pokalbių laidos eteryje, kalbėdama apie Rusijos Federacijos „didybę“, jau grėsmingai neurzgia. Propagandistė pakeitė bendravimo toną ir dabar diskutuoja apie NATO plėtrą, pasiektą Putino žingsnių dėka, kalba apie neišvengiamą Ukrainos puolimą ir Krymo išvadavimą. Šiuo metu ji itin prislėgta, nes, pasirodo, Amerikos palydovai mato viską, kas vyksta Rusijos armijos užnugaryje.

„Viskas matosi iš viršaus (kalbama apie „Maxar“ Krymo reljefo nuotraukas – red.): kur apkasai, kur grioviai, kur „drakono dantys“. Nuo to plaukai piestu stoja. Vienu žodžiu, amerikiečiai viską mato. O jeigu taip, tai reiškia, kad mato ir ukrainiečiai? Šia prasme, kaip įrengti gynybą, jei viskas matoma? O kaip pas mus, - sunkiai atsidusdama paklausė Skabejeva kito propagandisto, - su tuo reikalai“.

 

Ko gero, Rusijos Federacijos atsilikimas akivaizdus net propagandistams, jie jau nesufeba apgauti publikos ir pasakoti apie dar vieną fiktyvią pergalę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(281)
(5)
(276)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: