[ŽT] „100 000 karių armija, Vašingtonas neliks nuošalyje“. Per Rusijos TV skelbiama panika  ()

Pokalbių šou laidose tvyro baimė ir panika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjant didžiajam Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimui, Rusijos propagandistų nuotaikos sparčiai prastėja. Pokalbių šou kupinos baimės ir panikos.

Naujausioje „60 minučių“ laidoje su Olga Skabejeva buvo aktyviai diskutuojama apie artėjantį Ukrainos puolimą.

Skabejeva net neslėpė savo nerimo. Bendraudama su Z-karininku Aleksandru Kocu, ji leido suprasti, kad neatmeta, kad, Ukrainos kontrpuolimo metu, bus išvaduotas Krymas. Reikšminga, kad ji, kaip ir jos kolega propagandistas Vladimiras Solovjovas, kontrpuolimą pavadino ukrainietiškai, neverčiant jo iš ukrainiečių į rusų kalbą.

„Dėl Krymo ypač neramu! Ką mes žinome apie vadinamąjį Ukrainos kontrpuolimą? Kaip tai susiję su Blinkino (JAV valstybės sekretoriaus - red.) pareiškimu, kad ukrainiečiai puls ir Vašingtonas neliks nuošalyje?“ – klausinėjo propagandistė.

Koco atsakymas jos nenudžiugino.

„Turime į tai žiūrėti labai rimtai. Kadangi iš tiesų pastarosiomis dienomis  Ukrainos artilerija labai aktyvi, galima numatyti priešo planą smogti trimis kryptimis vienu metu: į Svatovą, nuo Limano link Kreminos ir iš Seversko link Lysyčansko. Tokiu būdu priešas nori, viena vertus, suskaidyti mūsų grupuotę čia į kelias dalis ir pabandyti pasiekti Starobilską, o iš ten – į Limaną, kita vertus, veržtis link Krymo ir Mariupolio, jei smogs per Volnovachą. Rezervų jie, deja, turi daug. Šiuo metu žinoma, kad Ukrainos gilumoje buvo suformuoti trys puolimo brigados, būtent puolimo.Tai apie 100 tūkst. karių armija“, - skundėsi propagandistas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(0)
(148)

Komentarai ()

Susijusios žymos: