[ŽT] Reznikovas pakvietė F-16 pilotus kautis Ukrainos pusėje  ()

Krašto apsaugos ministerijos vadovas pakvietė užsienio specialistus, norinčius ir galinčius aptarnauti užsienio karinę techniką, atvykti dirbti į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas pakvietė užsienio pilotus, galinčius skraidyti naikintuvais F-16, prisijungti prie Ukrainos gynybos.

O. Reznikovas tai pasakė Ukrainos ir Odesos žiniasklaidos centre per bendrą susitikimą su savo kolega iš Danijos Troelsu Lundu Poulsenu.

Visų pirma Krašto apsaugos ministerijos vadovas siūlė į Ukrainą atvykti dirbti užsienio specialistams, kurie nori ir gali aptarnauti užsienio karinę techniką, turi atitinkamus leidimus ir prieigą prie dokumentų.

 „Tai galioja ir pilotams. Jei yra pilotų, kurie moka skraidyti F-16 ir yra pasirengę dalyvauti (kare), Svetimšalių legionas yra pasirengęs atverti duris“, – sakė O. Reznikovas.

 

Jungtinės Valstijos dabar atsisako suteikti Ukrainai naikintuvus F-16. Nes prezidentas Joe Bidenas pasakė, kad Kyjivui dar nereikia orlaivių. Pasak jo, JAV dabar aprūpina ginkluotąsias pajėgas kitais svarbiais ginklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(3)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: