Rusijoje panika ir baimė. „Yra tema, kuri tiesiog sukrečia propagandą“ (Video)  ()

Tinklaraštininkas Romanas Cimabaliukas išjuokė Rusijos propagandos paniką ir baimę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas mano, kad laikas klausytis Solovjovo, Skabejevos ir panašių į juos, kad išgirstum tarp eilučių žodžius: jie nebepalaiko Putino politikos. Rusijos propaganda, kalbėdama apie karą, vis dažniau kalba apie tai, kad Rusijos Federacija buvo priversta tai padaryti ir, nors ir ne tiesiogiai, bet pripažįsta Ukrainos kariuomenės pranašumą.

Cimbaliuko nuomonę apie tai, kas pasikeitė Rusijos propagandistų pasisakymuose, galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Yra tiesiog sukrečianti tema – tai įvairaus amžiaus ir lyties Rusijos propagandistų mintys ir liūdni veidai dėl artėjančio kontrpuolimo. Jie priėjo prie išvados, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra antroji pasaulio armija“, – išdidžiai ir labai emocingai kalbėjo ukrainietis žurnalistas.

Kremliaus propagandistas Karenas Šachnazarovas pasakė: „Matau, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuolatos rodomos, pristatomos, ir mes visą laiką kalbame apie juos su kažkokia šventa pagarba“.

 

Po to pasigirsta komentaras apie tai, ką išgirdo iš populiaraus tinklaraštininko: „Su baime prieš Ukrainos kariuomenę. Pusantrų metų atgal to nebuvo. Prieš pusantrų metų jie planavo, kad Ukraina kris, o mes... Kartais pagalvoju, gal nieko dar nepradėjome“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: