[ŽT] „Ten nėra jokio ryšio, jokio interneto, nieko. Net išmaniųjų telefonų nėra“. „Supervalstybei“ iškilo problemų dėl elektroninių šaukimų (Video)  ()

Kai kuriose Rusijos Federacijos teritorijose nėra nei ryšio, nei interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai daug kalba apie elektroninių šaukimų įvedimą Rusijoje. Tačiau pastebėta didelė problema – kai kuriuose regionuose nėra interneto, ten nėra jokio ryšio.

„Skaitmeninimas pagaliau pasiekė milijonus, kokia laimė! Pagaliau atsirado normali kontrolė ir apskaita, kaip sakė Vladimiras Iljičius Leninas“, – savo laidoje išdidžiai pareiškė rusų propagandistas Vladimiras Solovjovas.

Laidos studijoje dalyvavęs vienas ekspertų pastebėjo, kad kontrolė ir apskaita tik atsirado ir nurodė vieną Rusijos „skaitmeninimo“ problemą.

„Šiandien buvo priimtas šis įstatymas, jis yra be galo svarbus. Man skambina mano žmonės iš Užbaikalės ir sako: žinoma, Maskvai tai gerai, tai normalu. O pas mus 30% regiono gyventojų yra be jokio ryšio, jie neturi jokio interneto. Net išmaniųjų telefonų nėra“, – sakė svečias.

 

Solovjovas pažymėjo, kad „jiems bus įteikti popieriniai“ šaukimai. O ekspertas iš karto pridūrė, kad nepaisant ryšio nebuvimo, „ten buvo išduoti šaukimai, vyrai iškart ėmėsi veiksmų, o kaip tokios problemos ir neliko“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(4)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: