Smogė žemiau juostos: Krasovskis eina iš proto, kokį draudimą gavo Rusija (Video)  ()

Vartotojai priminė Krasovskiui, kad pergalė Antrajame pasauliniame kare buvo visų sovietų žmonių, o ne tik Rusijos Federacijos žygdarbis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas Antonas Krasovskis skundžiasi, kad sovietų kompozitorių artimieji draudžia naudoti jų kūrinius Rusijos Federacijoje gegužės 9 dienai.

Ukrainos vaikus žudyti raginęs RT propagandistas Antonas Krasovskis skundžiasi sovietinių karinių dainų autorių teisių turėtojais: jie atmetė Rusijos Federacijai teisę pergalės dienai skirtame muzikiniame projekte panaudoti jų protėvių kūrybą. Priežastis ta, kad Rusijos Federacija kariauja agresyvų karą, kaip nacistinė Vokietija.

Vedėjas prašo savo „kolegų“ iš Dūmos ir Rusijos Federacijos Federacijos Tarybos sugalvoti oficialią priežastį, kad SSRS karinės dainos būtų įtrauktos į nacionalinio lobyno biblioteką, arba, kitaip tariant, jos būtų pavogtos iš autorių teisių turėtojų.

„Kai kariavome“ ir „Kelias į Berlyną“ negali priklausyti iš Rusijos pabėgusiems išdavikams! Šios dainos priklauso žmonėms! Visiems Rusijos žmonėms!“ – šaukė propagandistas.

Vartotojai priminė Krasovskiui, kad pergalė Antrajame pasauliniame kare buvo visų sovietų žmonių, o ne tik Rusijos Federacijos žygdarbis. Be to, dabartinė Rusijos valdžia ir propaganda neturi nei teisinės, nei moralinės teisės išnaudoti Pergalę.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(1)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: