Nufilmuotas mūšis su Rusijos tanku T-72 (Video)  ()

Rusijos armijos tankas T-72 tikėjosi surengti žaibišką reidą: privažiuoti arčiau, šaudyti ir pabėgti. Bet panašu, kad planas nesuveikė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 16 d. „DeepState“ savanorių bendruomenė paskelbė pranešimą, kuriame buvo papasakoti įvykiai fronto linijoje Luhansko srityje. Pranešime buvo paskelbtas mūšio su Rusijos tanku T-72 vaizdo įrašas: jis apšaudė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas Kreminos miške.

Pranešimo autoriai nurodė, kad sėkmingą specialiąją operaciją prie Kreminos vykdė dviejų Gynybos pajėgų divizijų – Nacionalinės gvardijos 31-osios ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 58-osios specializuotosios brigados – kariai. T-72 surengė reidą į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, tačiau akivaizdu, kad nesėkmingai.

 

Vaizdo įraše matyti, kaip rusų tankas T-72 „atsitrenkia“ į Ukrainos gynėjų pozicijas. Paleidęs kelis šūvius, jis apsisuka ir bando pasprukti į užnugarį – seka miško keliuku. Tačiau ir ten jį pasiveja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sviedinys – bepilotis orlaivis nufilmuoja, kaip miške prie Kreminos dega Rusijos T-72.

Tuo tarpu kada įvyko mūšis su T-72, tiksliai nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: