[ŽT] „Aš neprileidžiu nieko arčiau nei 6 metrų atstumu, bet išvažiavau į frontą ir paspaudžiau ranką visiems, kurie man leido“. Kas nutiko Putinui?  ()

Tai, kas vyksta su Vladimiru Putinu, sunkiai paaiškinama.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-18 [ŽT] „Aš neprileidžiu nieko arčiau nei 6 metrų atstumu, bet išvažiavau į frontą ir paspaudžiau ranką visiems, kurie man leido“. Kas nutiko Putinui?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kažkas ne taip su Putinu. „Twitter“ vartotojas „Darth Putin“ rašo:

„Aš neprileidžiu nieko arčiau nei 6 metrų atstumu, bet išvažiavau į frontą ir paspaudžiau ranką visiems, kurie man leido“.

Putiną ne kartą esame matę milžinišku atstumu sėdintį nuo savo generolų ar kitų aukštas pareigas einančių pareigūnų. Jis paniškai bijo užsikrėsti koronavirusu. Visus, ketinančius su juo susitikti, verčia izoliuotis dvi savaites.

 

Bet štai dabar, Putinas atskrenda sraigtasparniu į frontą Ukrainoje ir spaudžia visiems rankas. Galimas tik vienas paaiškinimas – fronte ir vėl pasirodė Putino antrininkas. O pats tironas sėdi saugiai savo bunkeryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: