„Maskva yra pasirengusi smogti absoliučiai bet kokiu ginklu“. G7 skelbia specialų pranešimą  ()

Jungtinės Karalystės pareigūnai Didžiojo Septyneto užsienio reikalų ministrų susitikime Japonijoje sakė esantys pasirengę branduoliniams grasinimams ir kibernetinėms atakoms, kurios yra Rusijos atsako į planuojamą kontrpuolimą dalis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-19 „Maskva yra pasirengusi smogti absoliučiai bet kokiu ginklu“. G7 skelbia specialų pranešimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Guardian“ pažymi, kad kovą buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad Maskva yra pasirengusi atsakyti „absoliučiai bet kokiu ginklu“, jei Kyjivas bandys susigrąžinti Krymą. Taip Kremlius pripažino, kad Rusijos kariai Ukrainoje netrukus gali pradėti gintis, nes jų pačių puolimo galimybės artėja prie pabaigos.

G7 ministrai paskelbė pareiškimą, kuriame eiliniai Rusijos branduoliniai grasinimai buvo pasmerkti kaip „nepriimtini“. G7 taip pat kritikuoja Putino planą dislokuoti taktinius branduolinius ginklus Baltarusijoje.

G7 ministrai sakė, kad „apsikeitė nuomonėmis“ apie „ateities perspektyvas“ užbaigti karą, kuris, anot Jungtinės Karalystės premjero Rishi Sunako, „galų gale pasieks derybų stalą“. Tiesa, yra raginimų vis didinti karinę paramą Ukrainai - Transatlantinė buvusių aukšto rango diplomatų ir karinių patarėjų grupė pareiškė, kad karas Ukrainoje pateks į aklavietę, jei Vakarai nepadidins karinės paramos.

(87)
(10)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: