„Minecraft Legends“ jau startavo!  ()

Šiandien „Mojang Studios“ praneša, kad „Minecraft Legends“ dabar yra prieinamas „Xbox Series X|S“ ir „Xbox One“ konsolėms, asmeniniams kompiuteriams su „Windows“ ir „Steam“, konsolei ir asmeniniam kompiuteriui skirtiems „Xbox Game Pass Ultimate“ ir „Xbox Game Pass“, „Nintendo Switch“, „PlayStation 4“ ir „PlayStation“ 5 ir per žaidimų centrą „Samsung Smart TV“. Iškart po starto visuose šiuose įrenginiuose prieinama skirtingoms platformoms pritaikyta galimybė žaisti daugeliui žaidėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Minecraft Legends“ yra visiškai naujas „Mojang Studios“ ir „Blackbird Interactive“ veiksmo strateginis žaidimas, kuriame žaidėjai gali tyrinėti jautrią vešlių biomų ir išteklių turtingą žemę, atsidūrusią ties pokyčių slenksčiu. Prasidėjo piglinų invazija, o žaidėjai turi įkvėpti sąjungininkus ir vadovauti jiems strateginėse kovose, kad būtų išgelbėtas pasaulis!

„Minecraft Legends“ prieinamas su „PC Game Pass“, kurį dabar galima įsigyti Lietuvoje už 9,99 Eur per mėnesį. Nauji nariai, norintys prisijungti prie „PC Game Pass“, gali apsilankyti adresu xbox.com/pcgamepass ir sužinoti daugiau, kaip prisiregistruoti.

Pristatymo proga nauji nariai Lietuvoje  gaus specialų pasveikinimo pasiūlymą „3 mėnesiai už 1 Eur“.

 

„PC Game Pass“ nariai gali iš karto gauti prieigą prie šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų bibliotekos „Windows“ sistemoje, įskaitant naujus „Xbox Game Studios“ žaidimus nuo pirmos dienos, ikoniškus „Bethesda“ žaidimus, „EA Play“ narystę ir „Riot“ žaidimų privilegijas tik nariams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()