„Išverskite šią kalbą Šolcui. Greitai pajudės Vokietijos tankai“. Skelbiama, kad Solovjovas galutinai peržengė ribą (Video)  ()

Tinklaraštininkas ir žurnalistas Romanas Cimbaliukas pakomentavo Rusijos propagandisto Solovjovo grasinimus Vokietijos vadovybei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Romanas Cimbaliukas paaiškino, kad „Kremliaus ruporas“ Solovjovas labai neapgalvotai pavadino Šolzo režimą „nacistiniu“. Ukrainos žurnalistas mano, kad taip jis gali pasiekti priešingą rezultatą ir „įžeista“ Vokietija nenusigręš nuo Ukrainos, o pradės jai tiekti dar daugiau įrangos ir ginklų.

Romano Cimbaliuko nuomonę apie tai, ką eteryje pasakė Solovjovas Šolcui, rasite vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Garsus tinklaraštininkas savo naują analitinį vaizdo įrašą pradėjo ištrauka iš populiarios Rusijos politinės laidos, kurioje Vladimiras Solovjovas teigia: „Šį nacistinį Šolco režimą reikia nušluoti nuo žemės paviršiaus“.

Po to Romanas Cimbaliukas pateikia savo nuomonę apie tai, ką išgirdo: „Tikiuosi, kad ši kalba bus išversta į vokiečių kalbą, išsiųsta iš Maskvos į Berlyną ir atsidurs Olafo Šolco aplanke. Rezultatas bus toks: Ukrainos kariuomenė turės daugiau naujausių modifikacijų tankų, ne tik tankų, bet ir kitų ginklų, kurių mums reikia, kad laimėtume, kad sunaikintume visus Rusijos užpuolikus Ukrainos žemėje“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(2)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: