Bilietai į cirką: okupanto žmona gavo „dosnią dovaną“ iš valdžios  (2)

Rusijos valdžia ir toliau mulkina gyventojus ir okupantų žmonoms pateikia „netikėtų staigmenų“. Štai vienai iš jų neseniai buvo įteikti du bilietai į cirką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai nutiko viename Rusijos Karačiajevo-Čerkesijos miestelyje, kurio vadovas Rašidas Temrezovas ne kartą pareiškė, kad pagalba mobilizuotų vyrų šeimoms yra regiono valdžios institucijų prioritetas. Tačiau Ukrainoje kovojančio okupanto žmona vietoj malkų gavo du bilietus į cirką. Apie tai praneša propagandinė žiniasklaida, informuoja „24 kanalas“.

Kaip paaiškėjo, teroristo žmona namuose neturi dušo ar vonios ir prausiasi pirtyje. Moteris gyvena kartu su dviem pirmosios grupės negalią turinčiais asmenimis ir 10 metų vaiku.

Iš pradžių užgrobėjo žmonai buvo pažadėtos malkos, tačiau valdžia jai davė tik du bilietus į cirko pasirodymą. Be to, moteriai buvo pasakyta, kad ji gali negauti malkų.

Anksčiau Dagestane per karą su Ukraina žuvusių okupantų artimiesiems buvo įteikti tortai ir gėlės. Leningrado srityje žuvusiųjų kare artimiesiems Tėvynės gynėjo dienos proga buvo įteiktos skutimosi putos ir šampūnas. Be to, Vladivostoko administracija mirusių teroristų žmonoms įteikė dešrų rinkinius. O Aldan-Madyro kaime per karą Ukrainoje likviduoto okupanto šeimai buvo padėkota koldūnų pakuote.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: