[ŽT] Tai ne Kinija! Danilovas skelbia idealų tarpininką, kuris labai greitai įtikins Rusiją užbaigti karą  ()

Bet kokie pareiškimai apie būtinybę pradėti taikos derybas su Rusija - tai Maskvos interesų palaikymas, kuri nepakeitė savo tikslų griauti Ukrainos valstybingumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakankamas ginklų siuntimas Ukrainai bus įtikinamiausias argumentas ir idealus tarpininkas Kyjivo ir Maskvos santykiuose, sakė O. Danilovas.

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas. Kreipdamasis į tarptautinę bendruomenę, O. Danilovas paprašė vietoj nuolatinių bandymų susodinti Maskvą ir Kyjivą prie derybų stalo geriau aprūpinti Ukrainą pakankamu ginklų kiekiu.

Anot jo, būtent tai yra geriausias tarpininkas ir vienintelis Rusijos Federacijai suprantamas bendravimo argumentas. „Nereikia mūsų nuolat sodinti prie derybų stalo, reikia duoti pakankamai ginklų“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(4)
(177)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: