[ŽT] Galingi vaizdai: JDAM smogia į Bachmutą (Video)  ()

Smūgiams buvo panaudotos amerikietiškos JDAM bombos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos paskelbė filmuotą medžiagą apie Rusijos Federacijos okupacinės armijos pozicijos Bachmute likvidavimą. Manoma, kad smūgiams buvo panaudotos amerikietiškos JDAM bombos.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Operacijos metu 77-osios brigados kariai dronais atliko žvalgybą ir koordinavo smūgius. O pačią ataką įvykdė fronto aviacija.

Drono filmuotoje medžiagoje matyti, kad į pastatus, kuriuos rusai pavertė savo baze, pataikė du itin tikslūs ir galingi sviediniai. Po 5 sekundžių pasigirdo galingas sprogimas ir sprendžiant iš ugnies stulpo, jis buvo labai įspūdingas.

 

Kariškiai pažymėjo, kad operacijos metu pavyko pašalinti ne tik priešo amuniciją, bet ir pačius įsibrovėlius. Nuostoliai tikslinami.

Apie tai, kad JDAM gali būti panaudotas sprogimų metu, per „Telegram“ pranešė Odesos srities administracijos atstovas Serhijus Bratčukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(4)
(107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: