„Mercedes“ atkeršijo rusams už Ukrainą: skelbiama beprotiška rusų reakcija  (9)

„Mercedes“ keršija rusams už Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė išjungia svarbią paslaugą visuose automobiliuose. 

Vokietijos automobilių gamintoja „Mercedes-Benz AG“ priėmė sprendimą ir jau pranešė Rusijos vokiškų automobilių savininkams, kad nuo šiol bendrovė Rusijoje nebeteiks elektroninės paslaugos „Mercedes me ID“, praneša „RBC“. 

Ši informacija nemaloniai nustebino populiarių vokiškų prabangių automobilių savininkus Rusijoje, nes ši paslauga buvo svarbi „Mercedes“ ekosistemos dalis.

Ji leido vairuotojui per programėlę nuotoliniu būdu atlikti daugybę operacijų su automobiliu. Naudojantis programėle buvo galima uždaryti automobilį, nuotoliniu būdu užvesti variklį ar įjungti oro kondicionierių. Programėlė leido pastatyti automobilį tiesiog stovint šalia jo ir greitai surasti automobilį automobilių stovėjimo aikštelėje.

Nuo šiol rusai nebegalės naudotis šia funkcija, nes tokiu būdu Vokietijos bendrovė patvirtina nutraukianti ryšius su Rusija. Tai taip pat buvo reakcija į Rusijos kariuomenės įsiveržimą į Ukrainą praėjusią žiemą.

 

Paslaugos skiltis bendrovės interneto svetainėje Rusijoje jau nutraukta.

Žinomas Rusijos tinklaraštininkas ir ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmianas savo „Telegram“ kanale patarė rusams pereiti nuo mersedesų prie rusiškų automobilių. Ironizuodamas jis pažymėjo, kad Vakarų bendrovės niekada negalės atjungti rusiškos „Niva“ ar „Lada“ nuo tokių paslaugų, nes jų paprasčiausiai nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(336)
(11)
(325)

Komentarai (9)