„Tai, ką tuoj padarys Zalužnas, nustebins visus“  (1)

„Nebus taip, kaip visi tikisi“, – prognozavo Belkovskis apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas nustebins savo kontrpuolimu, mano Stanislavas Belkovskis.

Prieštaringa informacija, kuri beveik kasdien pasirodo apie būsimą Ukrainos kontrpuolimą, yra dezinformacijos kampanija. Kyjivas nori suklaidinti Maskvą.

Tokią nuomonę interviu žurnalistei Julijai Latyninai išsakė žinomas Rusijos politikos ekspertas Stanislavas Belkovskis.

„Man atrodo, kad Ukraina kaupia jėgas ir kaupia visus resursus artėjančiam kontrpuolimui. Ir apie tai tiek daug dezinformacijos ir apgaulės, jog tampa aišku, kad nebus taip, kaip visi tikisi. Galbūt jo planuotojai dar iki galo nežino, koks jis bus. Iš čia ir gausu įvairiausių pranešimų, kad jis buvo atšauktas, paskui paspartintas, bus šen ar ten... Pasidaro aišku, kad tai yra didelė dezinformacijos kampanija“, – sakė Belkovskis.

Jis įsitikinęs, kad dalis šios kampanijos yra net garsus slaptų Pentagono duomenų nutekinimas.

 

Pažymėtina, kad, remiantis daugumos karo ekspertų nuomone, kontrpuolimo metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogs sausumos koridoriui į Krymą. Tai yra, manoma, kad pagrindinis operacijų teatras bus Pietų frontas, kuriame Rusijos logistika yra silpna. Įsiveržę į Azovo jūros pakrantę, ukrainiečiai turės galimybę sugriauti Krymo tiltą, nutraukdami pusiasalio ryšį su Rusijos Federacija ir išlaisvindami jį nuo okupacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: