„Putinas, ko gero, neadekvatus“. Skelbiama, ką įsakė savo generolams (Video)  ()

„Putinas supranta, kad perėjimas prie gynybos yra pralaimėjimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos karo studijų institutas padarė išvadą, kad „Wagner“ vadovas Prigožinas ir Rusijos karinė vadovybė Gerasimovo ir Šoigu asmenyje bando įtikinti Rusijos diktatorių Putiną pereiti prie gynybos nuo galimo Ukrainos kontrpuolimo. Dėl to jie netgi susikooperavo, tačiau Putinas ir toliau reikalauja puolimo.

Rusijos opozicionierius, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas aptarė šią naujieną interviu su Vadimu Gerasimovičiumi, kurį galima peržiūrėti „Politeka Online“ „YouTube“ kanale.

 

„Putinas supranta, kad perėjimas prie gynybos yra pralaimėjimas. Juk Ukrainos potencialas auga. Ji įsigyja naujos technikos, naujų ginklų rūšių, ilgo nuotolio raketų ir pan. Jis puikiai žino, kad gynybiniame kare vis tiek bus nugalėtas, todėl beprasmiškai ir destruktyviai Rusijos kariuomenės personalo išpuoliais bando pakreipti pasaulį į kažkokių derybų pradžią. Atseit, aš nenuilstantis, nenugalimas, pulsiu, kad ir kiek tai man kainuotų, aš verbuosiu žmones, pulsiu jus tol, kol atsisėsite prie derybų stalo“, – diktatoriaus logiką aiškino Gudkovas.

 

Putinas nori priversti Vakarus pripažinti jo vaidmenį pasaulyje, leisti išsaugoti jo veidą, atiduoti dalį Ukrainos teritorijos, pripažinti Krymą rusišku. O tada jis pasakys: „Mes buvome priversti eiti į šį karą, kad jie įvykdytų elementarias sąlygas, pripažintų mūsų teisę būti galinga valstybe ir pan.“.

Suvokimas, kad Vakarai to nebedarys, sukelia neadekvačią Putino reakciją, pažymėjo Gudkovas. Vienu metu Stalinas taip pat negalėjo suprasti, kad buvo įvarytas į kampą. Jis, nieko negailėdamas, metė milijonus neginkluotų ir neapmokytų kovotojų į vokiečių glėbį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(4)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: