Grėsmingas Xi Jinpingo atsisveikinimas su Putinu: „Artėja istoriniai įvykiai, kurie nutinka kartą per 100 metų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-04-27 21:15
Neskubėkit su išvadomis. Kinija turi ir savo planų be Rusijos. Jo žodžių reikšmė paaiškės po 4 metų, nes būtent tiek laiko Xi Jinpingas davė perginkluoti Kinijos armiją; III Pas. karas laukiamas po 4 metų, t,.y. kai visi bus pasiruošę; Iki to laiko yra kelios užduotys: a) Rusijai - išgyventi; b) Ukrainai - padaryti maksimalią žalą priešininkui; c) Kinijai - persiginkluoti; d) Vakarams - pilnai paruošti karo mašiną Teismo dienai. Norėdamas taikos - ruoškis karui.
technologas 2023-04-27 22:19
Kažkaip kur komunistai pasirodo, ten ištisai klasių kovos, diktatūros ir šaudymai. Kinija tokia kaip ir mažiau agresyvi komunistė, bet visgi… Taip atrodo kad komunizmas be begalinių aukų neįmanomas. O dar sako žmonės protingi. Neatrodo.
immortallt 2023-04-28 08:10
Komunizmas ar autokratija? Perginkluoti neužtenka. Kiek Kinija turi lėktūvnešių? Kiek turi povandeninių laivų? Šitie neatsiranda per 4 metus.
vanduo4 2023-04-28 19:53
Dviejų raketų užtenka sunaikinti didelį laivą, kaip kad "Moskva". Rusija irgi pabandė, kas Kinijai neleis pabandyti? Va būtent kai po keturių metų persiginklavimo programa bus baigta, bus matyti kokie veiksmai. Galimai nieko nebus, nes vakarai irgi ginkluojasi, bet taikaus sprendimo aš čia nematau - būtina režimo griūtis.