Grėsmingas Xi Jinpingo atsisveikinimas su Putinu: „Artėja istoriniai įvykiai, kurie nutinka kartą per 100 metų“  (4)

Buvęs žvalgybos analitikas Jurijus Švecas priminė Kinijos valstybės vadovo žodžius V. Putinui atsisveikinant ir paaiškino jų reikšmę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 Grėsmingas Xi Jinpingo atsisveikinimas su Putinu: „Artėja istoriniai įvykiai, kurie nutinka kartą per 100 metų“  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Jurijus Švecas rado paaiškinimą Xi Jinpingo palinkėjimui baigiantis jo darbo vizitui Rusijoje. Kinijos valstybės vadovas perspėjo, kad pasaulis atsidūrė ant istorinio įvykio, kuris paprastai įvyksta kartą per šimtą metų, slenksčio. Buvęs žvalgybos pareigūnas daro prielaidą, kad tai galėjo būti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka ir prieš tai vykę įvykiai.

Analitinį Jurijaus Šveco vaizdo įrašą galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Savo pasakojimą KGB majoras pradėjo taip: „Skaitau visą šį informacijos srautą, kuris pasirodo dėl Rusijos agresijos prieš Ukrainą, vis dažniau prisimenu žodžius, kuriuos Xi Jinpingas pasakė Putinui atsisveikindamas su juo prieš išvykdamas iš Maskvos į Pekiną. Jis pasakė, kad mūsų laukia kartą per šimtmetį pasitaikantis įvykis“.

Karo analitikas užtikrintai teigė, kad Kinijos valstybės vadovas, kalbėdamas su V. Putinu, turėjo omenyje svarbų įvykį: „Man susidaro įspūdis, kad taip iš tiesų yra, ir kad įvykiai yra įvairūs. Ne dėl to, kad jie vyksta skirtingose šalyse: jie vyksta skirtinguose žemynuose, bet galiausiai jie susiveda į vieną tašką – šis artėjantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas, sakytume, bus teisingas, nes Rusija nebėra puolančioji. Iš visko sprendžiant, tai bus kartą per šimtmetį pasitaikantis įvykis, nuo kurio tiek daug kas priklauso“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(8)
(104)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: