[ŽT] „Kokį leidimą turėtume gauti iš Rusijos?“ Ukraina skelbia netikėtą atsakymą Vengrijai  (1)

Mychailo Podoliakas griežtai atsakė Vengrijos parlamento vicepirmininkei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 [ŽT] „Kokį leidimą turėtume gauti iš Rusijos?“ Ukraina skelbia netikėtą atsakymą Vengrijai  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pastatė į vietą Vengrijos parlamento vicepirmininkę Dorą Duro, kuri teigė, kad Ukrainos įstojimas į NATO galimas gavus Rusijos leidimą. Politiką toks pareiškimas labai nustebino.

„Kodėl Vengrija komentuoja mūsų šalies suverenitetą ar mūsų pasirinkimą? Ar apie Aljansą, kuris per NATO generalinį sekretorių Jensą Stoltenbergą pareiškė, kad visos, absoliučiai visos šalys vieningai laikosi nuomonės, kad Ukraina turi būti pilnateise NATO nare, išskyrus Vengriją. Kokį leidimą turėtume gauti iš Rusijos? Reikia gauti tik vieną leidimą iš Rusijos - už Rusijos neegzistavimą. Tai yra, jį turime gauti su savo ginkluotomis pajėgomis, paaiškindami Rusijai, kad tokios valstybės yra ne konkurentės ir negali egzistuoti tokia forma. Jie turi arba transformuotis, arba sumažinti savo ambicijų apimtį“, – teletono eteryje sakė Podoliakas.

 

Kartu jis pažymėjo, kad Vengrija gali daryti bet kokius pareiškimus, nes netekus tokių pareiškimų rėmėjos – Rusijos Federacijai pralaimėjus – Ukraina sulauks absoliutaus lojalumo iš tokių šalių kaip Vengrija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(4)
(210)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: