„Bild“ skelbia sensaciją: Ukraina ką tik bandė nužudyti Putiną  ()

Ukrainos šnipai sužinojo apie diktatoriaus kelionę į Rudnevo pramonės parką ir gavo jo maršruto žemėlapį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 „Bild“ skelbia sensaciją: Ukraina ką tik bandė nužudyti Putiną  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosios tarnybos bandė nužudyti Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną dronu-kamikadze, tačiau Kremlius tai laiko paslaptyje. Taip teigiama Vokietijos bulvarinio laikraščio „Bild“ tyrime, kuris buvo paskelbtas balandžio 27 d.

Balandžio 24 dieną Maskvos srityje nukritusį droną su 17 kilogramų sprogmenų propagandistai įvardino kaip Ukrainos gamybos UJ-22 „Airborne“. Prietaisas gali skristi iki 800 km atstumu.

Avarijos vieta yra maždaug už 20 km į rytus nuo Rudnevo pramonės parko. Drone buvo 30 sprogstamųjų blokų C4.

Ukrainos ateities instituto ekspertas, politologas Jurijus Romanenko sakė, kad praėjusią savaitę Ukrainos žvalgybos pareigūnai gavo informacijos apie Putino kelionę į šį parką ir netgi gavo jo pasivaikščiojimo po parką žemėlapį.

 

„Mūsiškiai paleido bepilotę kamikadzę, kuri praskrido virš visų Rusijos Federacijos oro gynybos sistemų ir nukrito netoli pramonės parko. Kai ryte apie droną sužinojo rusai, Kremliuje kilo nemažas šurmulys“, – informavo jis.

Tačiau Ukraina tiksliai nežino, kada tiksliai Putinas apsilankys pramonės parke – sekmadienį ar pirmadienį atkreipė dėmesį žurnalistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)

Komentarai ()