„Bandė nužudyti Putiną“. Skelbiama oficiali Kremliaus reakcija, kas nutiko Rudnevo parke  ()

Rusijos prezidento administracija Vakarų žiniasklaidos informaciją pavadino „geltonais pamąstymais“, kurių tyrinėti nereikia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 „Bandė nužudyti Putiną“. Skelbiama oficiali Kremliaus reakcija, kas nutiko Rudnevo parke  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas mano, kad netikslinga analizuoti vokiečių laikraščio „Bild“ informaciją apie pasikėsinimą į Kremliaus vadovą Vladimirą Putiną. Tai jis pareiškė konferencijos metu, rašo leidinys URA.

Paklaustas apie straipsnį, jis atsakė, jog tokios medžiagos studijuoti nereikia. Jo nuomone, dabar yra labai daug publikacijų, kurios yra abejotinos kilmės.

„Ne, mes neskaitėme. Tokių „geltonų minčių“ dabar daug. Tai nėra priežastis susipažinti su visa tai“, - sakė Rusijos diktatoriaus atstovas.

Ukrainos ateities instituto ekspertas, politologas Jurijus Romanenko sakė, kad praėjusią savaitę Ukrainos žvalgybos pareigūnai gavo informaciją apie V. Putino kelionę į Rudnevo pramonės parką. Vėliau toje vietoje už 20 km užfiksuotas nukritęs dronas. Jis skraidino 30 sprogstamųjų C4 sprogmenų blokų. M112 tipo sprogstamuosius užtaisus naudoja JAV kariuomenė ir Kanados pajėgos.

Laikraščio „Bild“ žurnalistų tyrimas parodė, kad Ukrainos specialiosios tarnybos bandė nužudyti Rusijos vadovą. Kremliuje kilo didelis šurmulys. D. Peskovas rašė apie naują V. Putino tvarkaraštį. Vėliau policija pradėjo tyrimą.  

 

Ekspertas Sergejus Čestnij teigė, kad tikslus smūgis į Rusijos valstybės galvą su dronu-kamikadze yra beveik neįmanomas veiksmas, tačiau pats faktas, kad toks orlaivis pasiekė vietą, kur ketino sustoti V. Putinas, yra Rusijos diktatoriui spjūvis į veidą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: