„Rašykite testamentus, jūsų dienos suskaičiuotos“. NVS konferencijos dalyviai tiesiog nustėro  ()

Rusijoje prieš porą dienų vyko konferencija, kurios metu buvo aptartas Rusijos ir Irano bendradarbiavimas. Tačiau prie susitikimo netikėtai prisijungė ukrainiečių programišiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos įsilaužėliai kažkaip gavo prieigą prie uždaros rusų ir iraniečių konferencijos. Jie priminė, kad bausmės okupantams neišvengiamos.

Konferenciją rengė NVS institutas kartu su Irano politinių ir tarptautinių studijų institutu. Darbotvarkėje buvo „ekonominių ryšių plėtros perspektyvos“, kiti formalūs bendradarbiavimo klausimai, bet nieko karinio.

Tačiau Kyjivo tinklaraštininkas Jevgenijus Volnovas ir kiti Ukrainos įsilaužėliai gavo prieigą prie uždaros konferencijos. Jie priminė įsibrovėliams, kad niekas neišvengs atsakomybės už nusikaltimus prieš Ukrainą.

Volnovas  pirmiausia padėkojo konferencijos organizatoriams už „Ukrainos pakvietimą“. Tiksliau, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (UGP) pakvietimą dalyvauti konferencijoje.

Nesijaudinkite, UGP aplankys kiekvieną karo nusikaltėlį. Ruoškitės, rašykite testamentus, užrašykit vaikams ir žmonoms viską, ką turite. Iranas bus atsakingas už bepiločių orlaivių, kuriais Rusija atakuoja Ukrainą, tiekimą. Bijokite, okupantai , jūsų dienos suskaičiuotos“, – sakė Ukrainos įsilaužėlis.

 

Konferencijų salėje kilo didelis šurmulys. Galiausiai įsilaužėlis pridūrė, kad kiekvienas susitikimo dalyvis bus įtrauktas į specialią duomenų bazę ir nė vienas iš jų daugiau nepateks į civilizuotą šalį.

(246)
(2)
(244)

Komentarai ()

Susijusios žymos: